Vinnarar gavekort Intersport

Vinnar av kvar sitt gavekort a kr 4000 for juli, august og september vart Knut Myhre, Terje Kvåle og Maj Britt Solberg, me gratulerer!

(Bildet er henta frå Intersport si facebookside)
Fjørakontrakt eller sponsorbevis som det også vert kalla er ei viktig inntektskjelde for Fjøra FK. Ideen til denne inntektskjelda var det Jenny Andersen som kom opp med på ein årsfest i Fjøra grytidleg på 1990-talet. Ho oppdaga denne formen for sponsing frå eit lokalt lag på austlandet og lufta dette for Fjøra. Sjølv om det var ein viss skepsis til ideen, så vart det bestemt at klubben skulle prøva å setja den ut i live sesongen 1992. Det vart ein stor suksess. Bygdafolket (og andre) har frå dag ein støtta opp om tiltaket.
 
Det vert selt maksimalt 420 kontraktar per år og prisen for ein kontrakt er 1 krone per rentedag, det vil seie at det kostar 360 kroner for 1 kontrakt. Det vert trekt ut ein vinnar for kvar månad og den heldige vinn eit gåvekort pålydande 4.000 kroner frå Intersport Sogndal. Normalt sett skjer trekninga på Fjøra sine heimekampar og det vert trekt ut 3 vinnarar i slengen. Vinnarane vil få tilsendt gavekortet i løpet av kort tid.
 
Vinnarane for juli, august og september vart trekte under kampen mot Rollon, og dei heldige vinnarane finn du under, me gratulerer!
 
MND
NR
VINNAR
Januar
042
Vigdis Mardal
Februar
291
Erna Johanne Andersen
Mars
196
Catherine Stigen Bøen
April
395
Kristin Marie Selmer
Mai
099
Leo Hillestad
Juni
199
Nils Vegard Kvam
Juli
103
Knut Myhre
August
243
Terje Kvåle
September
216
Maj Britt Solberg
Oktober
 
 
November
 
 
Desember
 
 
   

 Hovudsponsorar:

  

       

  Sponsorar:                       

           

           

     

   

     

    

           

 

Støttespelarar/minisponsorar:

                    

              

    THARASO AS      Solberg Social

    

      

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift